De Blauwe Zoom

In De Blauwe Zoom is het heerlijk thuiskomen. U woont in een rustige en gezellige buurt op loopafstand van voorzieningen en omgeven door groen. Kinderen vermaken zich ook prima. Ze spelen veilig met elkaar in de speeltuin of in één van de hofjes die de buurt de kenmerkende dorpse sfeer geven.

 

In De Blauwe Zoom geniet u van de voordelen van een nieuwbouwwoning en vindt u er alle voorzieningen om de hoek. In de buurt kunt u sporten en ook de huisarts is dichtbij. En met 5 minuten fietsen staat u in het historische centrum van Hardinxveld-Giessendam. Rond het water van de Giessen vindt u hier winkels en restaurantjes.

 

Ook voor de kinderen heeft u in De Blauwe Zoom alles in de buurt. Zij gaan naar een basisschool in het dorp en eventueel naar de kinderopvang om de hoek. Of ze spelen buiten met de andere kinderen uit de buurt. Worden ze ouder? Dan kunnen ze op loopafstand van uw woning kiezen uit twee middelbare scholen. De Blauwe Zoom is kortom ideaal voor opgroeiende kinderen.

Voorzieningen zijn altijd bij de hand in De Blauwe Zoom | Hardinxveld-Giessendam

Zoveel rust en ruimte en toch bent u in een kwartier rijden in Rotterdam, Dordrecht of Gorinchem. De A15 ligt slechts op 3 minuten rijden en toch op veilige afstand van uw woning. Of u pakt de trein vanaf uw ‘eigen’ station Hardinxveld Blauwe Zoom. Ook die brengt u binnen een kwartier in hartje Dordrecht of Gorinchem. 

 

De Blauwe Zoom, buitengewoon genieten!