Tussen- en hoekwoning

Te koop

 • Te koop: woning type Wim in De Nieuwe Buurt | De Blauwe Zoom | Hardinxveld-Giessendam

  De Nieuwe Buurt - Type Wim fase 1B

  De nummers 048 en 051 zijn nog in optie. De overige nummers van type Wim fase 1B zijn verkocht.

  In dit huis in de knusse jaren dertig stijl is het heerlijk wonen. Je kunt je huis helemaal naar je zin indelen. Uitbouwen op de begane grond en de eerste verdieping, dakkapellen plaatsen op zolder: het kan allemaal. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Op zolder is een vierde slaapkamer of kun je een ruime studeerhoek voor je thuiswerkdag maken. Er is een goede berging in de achtertuin voor fietsen, gereedschap en tuinspullen. Ook makkelijk: om de hoek kan je altijd je auto parkeren. Dit parkeerterrein is onderdeel van de openbare ruimte en wordt met zorg door de gemeente aangelegd. 

   

  vanaf € 249.000
  BPD Ontwikkeling B.V.
 • De Nieuwe Buurt - Type Wim fase 2

  In dit huis in de knusse jaren dertig stijl is het heerlijk wonen. Je kunt je huis helemaal naar je zin indelen. Uitbouwen op de begane grond en de eerste verdieping, dakkapellen plaatsen op zolder: het kan allemaal. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers. Op zolder is een vierde slaapkamer of kun je een ruime studeerhoek voor je thuiswerkdag maken. Er is een goede berging in de achtertuin voor fietsen, gereedschap en tuinspullen. Ook makkelijk: achter je woning kan je altijd je auto parkeren. Dit parkeerterrein is onderdeel van de openbare ruimte en wordt met zorg door de gemeente aangelegd. In dit buurtje groeten mensen elkaar en maken een praatje op straat. Hier worden buren gauw vrienden. Maar heb je geen zin in contact, dan trek je je lekker terug onder je eigen comfortabele dak.

   

  vanaf €259.000
  BPD Ontwikkeling B.V.
 • De Nieuwe Buurt - Type ''MorgenWonen'' fase 2

  De Morgenwoningen zien er net zo uit als de andere huizen in de buurt. Maar de manier waarop - en vooral waar - ze worden gebouwd, maakt ze bijzonder: ze worden volledig afgebouwd opgeleverd, inclusief vloer, keuken, badkamer en tuin. Door deze manier van bouwen zijn er geen opties voor een uitbouw. Al die duurzame techniek maakt dat deze huizen wel heel comfortabel aanvoelen. De Morgenwoningen zijn enerzijds hypermodern en anderzijds knus en gezellig als in de jaren dertig. Deze intieme sfeer van De Nieuwe Buurt vind je in elke straat terug. De kinderen spelen in het door de gemeente aangelegde park voor de deur, leggen hun bootje in het water en de buurvrouw leent een kopje suiker. Ongelooflijk: je woont hier in een oogwenk en je wilt hier nooit meer weg.

  Nog 1 beschikbaar!

  vanaf €287.000
  BPD Ontwikkeling B.V.

Verkocht

 • Te koop: woning type Jet in De Nieuwe Buurt | De Blauwe Zoom | Hardinxveld-Giessendam

  De Nieuwe Buurt - Type Jet fase 1

  Deze relatief brede huizen bieden veel ruimte. Beneden vind je de  woonkamer met open keuken en zonnige tuin. Op de eerste verdiepingen zijn drie slaapkamers en een badkamer. Op zolder vind je een vierde slaapkamer. Kies je voor één of twee dakkapellen, dan kan je op zolder zelfs nog een fijne studeerhoek erbij maken. De smallere maat van de straten, die door de gemeente worden aangelegd en deel uit maken van het openbaar gebied, geven De Nieuwe Buurt een knus en vriendelijk aanzien en zorgen voor buurtcontact. Tegelijk bieden deze huizen veel ruimte en rust om je comfortabel terug te trekken. Of lekker te luieren op het terras, met uitzicht op jullie eigen appelboom in de tuin.

  vanaf € 269.000
  BPD Ontwikkeling B.V.
 • Verkocht: woning type Mies fase 1 in De Nieuwe Buurt | De Blauwe Zoom | Hardinxveld-Giessendam

  De Nieuwe Buurt - Type Mies fase 1

  Dit moderne huis heeft een open keuken met lichte woonkamer, waar jullie relaxen met uitzicht op de tuin. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder kun je een vierde slaapkamer maken. Er is een goede berging in de achtertuin, waar je fietsen, gereedschap en tuinspullen kunt stallen. De smallere straten en gezellige ‘Delftse stoep’ aan de voorzijde van de huizen geven een beschut en veilig gevoel, ook voor de kleinsten. Samen houden de bewoners een oogje in het zeil. Een boor lenen? Dat is hier nooit een probleem. Tips krijg je er van de buurman gratis bij. Het gezellige autovrije park aan de voorkant van de woning is een van de elementen van de openbare ruimte die door de gemeente met veel zorg wordt aangelegd.

  € 200.000
  BPD Ontwikkeling B.V.
 • De Nieuwe Buurt - Type Mies fase 2

  Dit moderne huis heeft een open keuken met lichte woonkamer, waar jullie relaxen met uitzicht op de tuin. Boven zijn er drie slaapkamers en een badkamer. Op de zolder kun je een vierde slaapkamer maken. Er is een goede berging in de achtertuin, waar je fietsen, gereedschap en tuinspullen kunt stallen. De smallere straten en gezellige ‘Delftse stoep’ aan de voorzijde van de huizen geven een beschut en veilig gevoel, ook voor de kleinsten. Samen houden de bewoners een oogje in het zeil. Een boor lenen? Dat is hier nooit een probleem. Tips krijg je er van de buurman gratis bij. De achtertuin vraagt om een schommel en een zandbakje in de hoek. Misschien zet je er een trampoline neer, of plant je een mooie boom? Er is ook voldoende ruimte voor een luie zithoek, met potten vol bloeiende planten. Mensen met groene vingers kunnen hun hart ophalen aan weelderige borders. 

  € 200.000
  BPD Ontwikkeling B.V.